< > Információk
Kategóriák
-20%

BIJOUX INDISCRETS bilincs Za Za Zu Feather Handcuffs - fekete színben, toll borítással

5 290 Ft
4 232 Ft
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 4 232 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Bijoux indiscrets

Bijoux Indiscrets toll bilincs Za Za Zu Feather Handcuffs

A Bijoux Indiscrets egy nők által, nők számára alkotott erotikus vállalat. 2006-ban indult hódító útjára az erotika piacán, amelyet minden lépésükkel saját elképzelésük szerint kezdtek átformálni. A szexualitás természetessé válását szerették volna elérni, és a hétköznapok részévé tenni. A női nemet tekintve szükség van egy befogadó környezetre, hiszen az intimitásra mindenkinek szüksége van. A szexualitás fogalmát egészen magas szintre emelve, minden hölgy számára elérhető közelségbe hozza az érzékiség rejtett zugait. Beigazolódni látszik ennek az újító útnak a pozitív hatása, hiszen ma már egyes helyeken nyíltan beszélhetünk minderről. A legfontosabb, hogy mindenki megismerje, majd hagyja kiteljesedni legbelsőbb vágyait. Az erotikus kiegészítők, vágyfokozók, játékszerek széles választéka igényes formát öltve válhatnak a hétköznapok részévé. A kérdés, hogy milyen mélyre merészkedünk ennek tengerében. A Bijoux Indiscrets környezet és állatok tisztelete iránti elköteleződését mi sem bizonyítja jobban, minthogy termékei gyártása során ügyelnek a vegán alapanyagok, illetve újrahasznosítható anyagok használatára.

 

Ismerősen cseng a BDSM szexuális irányvonal?

Nem véletlen, hiszen a vad szexuális szerepjátékok iránti érdeklődést E.L. James trilógiájának első része,  A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) szinte azonnal magas szintre emelte. A BDSM egy mozaikszó, a Bondage & Discipline (B&D), Domination & Submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) amely magyarul a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus fogalmakat jelöli. Ha partnereddel igazán bevállalósak vagytok, talán megtaláltátok a nektek való kategóriát.

 

A BDSM szexélmények egyik alapja lehet a kötözés nyújtotta izgalom.  Ha tetszik, hogy partnered uralkodhat tested fölött, amíg te mozdulni sem tudsz, vagy éppen te vennéd át az irányítást, akkor a Za Za Zu erotikus bilincs jó kelléke lehet a következő együttléteteknek. A szabadságérzet csökkentése izgalommal tölti meg az egész testet, ami jó alapjául szolgálhat egy vad aktusnak. A fetish-játékok nagy népszerűsége nem véletlen. A végtagra helyezhető, fekete toll borítású bilincs izgató erotikus kiegészítőként állja meg a helyét. A vadító fém lánc hideg érzete, és a toll borítás lágy ölelése hibátlan párosítás.

 

Termék jellemzői:

  • Teljes hossz: 17 cm

  • Anyag:  fém, toll

  • Szín: fekete

 

Termék előnyei:

  • állítható csuklórész
  • szép csomagolás

     

Vásárold meg tőlünk a Bijoux Indiscrets izgató bilincsét, és azt akár másnap kezedben tarthatod. Ezután vonulj el partnereddel, és nyűgözd le egy kis szerepjátékkal!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!